TEU

teu

Turistekonomiska undersökningen 2019

 

Vi skulle vara jätteglada om du vill hjälpa oss med att svara på några frågor. Det är mellan 4 och 6 frågor beroende på hur du svarar. Frågorna tar max en minut.

Tack på förhand! /Fiesta Eksjö

 

Klicka på ikonen för att komma till undersökningen!

 

Fakta turistekonomisk undersökning

  • Under årets stadsfest genomför Fiesta Eksjö en så kallad turistekonomisk undersökning. Undersökningen ger oss arrangörer en ganska tydlig bild av varifrån våra besökare kommer m.m. Syftet är att vi i framtiden lättare skall kunna rikta vår marknadsföring m.m. åt rätt håll.
  • De flesta större evenemangen i Sverige har vid ett eller flera tillfällen genomfört detta. Oftast är det kommunen själva som genomför denna undersökning med stöd av konsultfirmor.
  • För att undersökningen skall vara statistiskt säker krävs 1000st kompletta svar.
  • Fiesta Eksjö driver i år denna undersökning i egen regi med speciellt utvalda funktionärer som hjälper till att intervjua besökare.
  • Intervjuerna genomförs i huvudsak via pappersblanketter, men även via denna webbaserade undersökning ovan som alla kan göra och hjälpa till med. Resultaten på frågorna sparas direkt på webben och kan efter lättare behandling snabbt redovisas på lämpligt sätt.
  • Undersökningen är utvecklad av Fiesta Eksjö. Vi använder en modell för uträkningar som kallas TEM, Turistekonomisk modell. Vi har utvecklat denna i samarbete med Bråvallafestivalen/Upplev Norrköping, Pridefestivalen, Diggiloo och några mindre fristående evenemang. 

För frågor och mer info, kontakta:
Fredrik Erpesjö, 070-385 10 20, erpesjo@gmail.com