HOV1

Uppträder den

26 augusti, 2023

kl: 00:00 – 01:00

Scen

Stora scenen
Årets femte artistsläpp blir ett kärt återseende. 2016 stod detta band som ett gäng lovande upcoming artister som första akt ut på GSP-scenen och låten Kärleksbrev var på allas läppar. I år är de äntligen tillbaka för att avsluta stadsfesten som sista akt på Stora scenen och cirkeln är sluten.

Vi välkomnar HOV1!

HOV1 ger sig nu ut på sommarturné till Nordens största festivaler och scener. Att HOV1 blivit en framgångssaga och nu är några utav landets absolut största artister har inte undgått någon. De har otroliga 1 miljard streams på Spotify och varav tretton låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. De har varit nominerade till tre grammis, vunnit sju Rockbjörnar och fått sex utmärkelser av P3 Guld.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album ”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” även de 1:or på svenska albumlistan.

HOV1 är återkommande ett av de allra mest önskade banden inför varje stadsfest och med en stor hängiven fan-skara kan vi inte annat än förvänta oss allsång och en oförglömlig avslutning på årets stadsfest!

Välkommen HOV1 lördag 26 augusti !