Eksjö Stadsfest > Praktisk info

Praktisk info

Regler & säkerhet

Tryggare festival

Många människor på en liten yta kan skapa problem och därför har vi i Föreningen Fiesta Eksjö sedan länge målmedvetet arbetat med att förebygga alla former av sexuella ofredanden och göra Eksjö Stadsfest till en så trygg och säker plats som möjligt.

Samtliga ordningsvakter, fotografer och värdar (ca 50 personer med olika färgade reflexvästar, rosa, gröna och gula) kommer ha extra uppmärksamhet på sexuella ofredanden och naturligtvis bistå eventuella brottsoffer så att korrekt information kan lämnas vidare till polisen.  

Som en extra säkerhet kommer vi att upprätta en trygghetstelefon som kommer att vara bemannat under stadsfestens öppettider. Dit kan man vända sig om det inte finns någon ordningsvakt eller värd i närheten.

Vi vill även uppmuntra alla att prata med varandra om gränser, normer och att i möjligaste mån säga ifrån när någon beter sig illa.

Trygghetsnummer 

Nummer  070- 555 04 86 ringer du om du känner dig otrygg inne på stadsfestområdet. Numret är bemannat från det att stadsfesten öppnar fredag kl 18.00 – 01.00 och lördag kl 17.00-01.00. OBS! lägg in detta telefonnummer i telefonen direkt!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkohol/Glasflaskor

Du får inte ta med alkohol in på festivalområdet. Inne på området kommer det att säljas öl, vin och cider. Kom ihåg att dricka varannan vatten!

Armband 

Armband gäller för entré till festivalområdet. Armbandet går inte att ta av utan att det går sönder. Trasigt armband eller trasig plombering gäller under inga omständigheter som entré.

Barnvagnar 

Barnvagnar är tillåtet, men tänk på att det är trångt och att barn är känsliga för höga ljud, använd hörselkåpor på barn!

Besökarinformation

På våra LED skärmar ser ni alltid den senaste informationen.

Borttappat

Om du förlorar något under Stadsfesten kan du uppsöka festivalkontoret på Norra Storgatan 28, förhoppningsvis har det du förlorat lämnats in där. Från och med den 28:e augusti är allt lämnat till Polisen i Eksjö.

Droger 

Droger är givetvis förbjudet på festivalen och vi samarbetar med polisen i alla drogrelaterade frågor.

Entré/visitering

För att få tillträde till området genomförs visitering av väskor och personer, detta för allas säkerhet och trivsel.

Alkohol, glasflaskor, redskap, sprayflaskor, tuschpennor och givetvis alla enligt lag otillåtna produkter såsom vapen, knivar och droger är förbjudna. De beslagtas och lämnas inte tillbaka. Filmkameror och proffskameror med objektiv är heller inte tillåtna.

Fotografering 

Vid vistelse på festivalområdet under Eksjö Stadsfest så ger besökaren genom inträde sitt godkännande att vara med på bild som används i reklamsyfte för Eksjö Stadsfest och Föreningen Fiesta.

Försäljning 

Kommersiell verksamhet genom försäljning eller marknadsföring är endast tillåtet om du har fått vårt tillstånd till det. Den som inte respekterar förbudet eller har vårt tillstånd kommer att bli avvisad från festivalområdet och riskerar att bötfällas.

Husdjur 

Du får inte ta med dig husdjur på stadsfesten, för deras välmående och säkerhet.

Kameror och inspelningar 

Filmkameror och proffskameror med objektiv är inte tillåtna.

Ljudnivåer 

På festivalområdet förekommer höga ljudvolymer. Alla, vuxna som barn måste tänka på att skydda sin hörsel men tänk på att barns hörsel är ännu känsligare än vuxnas. Därför bör alla mindre barn använda hörselkåpor under alla konserter på festivalområdet. Öronproppar räcker inte riktigt till.

Mat och glasflaskor

Det är förbjudet att ta med sig egen mat och glasflaskor in på området. Det finns matservering på festivalområdet. Oöppnade petflaskor med läsk/vatten är tillåtet.

Paraplyer

Paraplyre är förbjudet vid scenerna och i publikhavet på grund av säkerhetsskäl. Använd regnponcho som du kan köpa i merchandisetältet vid stora scen. De kostar 20 kr.

Plankning 

Alla plankare slängs ut och polisanmäls.

Polis 

Är det något du vill anmäla så ta kontakt med poliser på området, eller ring 11414.

Regler vid scenerna:

  • Crowdsurfing: Är förbjudet på grund av säkerhetsskäl. Personer som crowdsurfar blir av med armbandet.
  • Vid scenerna kan det ibland bli trångt. Ta hänsyn till och hjälp varandra om det blir trångt. Sök dig i första hand snett bakåt om du vill ta dig ut.
  • Använd hörselskydd. Hörselproppar finns att köpa vid Merchandisen vid stora scen.
  • Paraplyer är förbjudet vid scenerna och i publikhavet.

Sjukvård 

Sjukvårdstält finns på festivalområdet söder om kyrkan vid Stora torget. Där finns utbildad personal som kommer att ta hand om dig om olyckan är framme.

Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron