Var med och sätt Eksjö på kartan

Nyheter

Nyheter & Blogg

Var med och sätt Eksjö på kartan
Malin Jakobsson
/ Kategorier: Daglig nyhet, Veckonyhet

Var med och sätt Eksjö på kartan

Vi är otroligt tacksamma och glada att ni är en mängd företag som väljer att sponsra  Eksjö Stadsfest. Att ni tillsammans med oss sätter Eksjö på kartan är vi otroligt stolta över. Utan sponsorer skulle vi inte kunna genomföra ett så här stort evenemang och då vi arbetar ideellt behöver vi ert stöd för att orka driva det vidare.

Vi har valt att i år arbeta fram en ny sponsormodell. Det innebär att våra sponsorpaket inte ser exakt ut som tidigare. Läs gärna igenom våra nya sponsorpaket här.

Vi kände även i år att det var dags att utveckla vår VIP-restaurang. Vi vill att det ska vara mer exklusivt att besöka restaurangen, därför kommer platserna vara begränsade. Det ska vara vita dukar, trerätters middag och passande dryck. Vi i samarbete med Jonas Persson, VD på Eksjö Stadshotell valt att arbeta fram en trerätters meny med ett tillhörande dryckespaket.
Det blir röda mattan, mingel med bubbel, en välkomponerad trerätters middag och under sittningen kommer ni få underhållning av DJ och artister. Sedan är ni redo att ge er ut i vimlet på Eksjö Stadsfest eller stanna kvar och se Stora scenen från vår VIP.

Vi erbjuder er den perfekta festkvällen tillsammans med ert företag, kollegor eller kunder!

 

Print
3303 Betygsätt den här artikeln:
3.0
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron