Flitens lampa lyser

Nyheter

Nyheter & Blogg

Flitens lampa lyser
Malin Jakobsson
/ Kategorier: Daglig nyhet, Veckonyhet

Flitens lampa lyser

Vi har ett nytt år framför oss och vi på föreningen Fiesta trivs som fisken i vattnet med vårt kontor på Norra Storgatan. Ni som gått förbi kanske sett att det oftare och oftare är tänt på kontoret och så kommer det vara.

Från och med januari så jobbar vår administratör och PR-ansvarig Malin Jakobsson på vårt kontor några gånger i veckan och förbereder allt från affischer, flyers, pressmeddelanden och en och annan nyhet. I grund och botten är Malin utbildad journalist och jobbade på vårt kontor under sommaren 2015 och 2016. När hon inte jobbar med stadsfesten så kanske du ser henne som chaufför i en stor turistbuss.

På kontoret kan du även möta vår eminenta projektledare Fredrik Carlsson, som är den som bokar artisterna till Eksjö Stadsfest. Fredrik bor egentligen i Falkenberg och är utbildad sommelier.

Inte nog med det så arbetar även styrelsen hårt med att ta fram nya spännande planer för det elfte året av Eksjö Stadsfest. Ett år där man satsar på samverkan mellan kommun, föreningar och företag.

Print
2995 Betygsätt den här artikeln:
5.0