Bli en aktiv åskådare!

Nyheter

Nyheter & Blogg

Bli en aktiv åskådare!
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: Veckonyhet

Bli en aktiv åskådare!

Eksjö Stadsfest är med i projektet Dare to Care som går ut på att stärka allas rätt till sin kropp och sexualitet. Svensk Live har fått finansiering av postkodstiftelsen under två år för att kunna fortsätta att förbättra världen med livemusik!

Snart sparkar Eksjö Stadsfest igång och arbetet med att bygga om den gamla trädstaden till ett festivalområde kommer påbörjas.

Dom senaste åren har vi fokuserat mycket på att besökarna ska känna sig trygga, vi har bland annat ökat antalet publikvärdar som man kan gå till om man blir utsatt för något som inte är okey, vi har ett trygghetsnummer dit man kan ringa och vi utbildar alla funktionärer i att bemöta publiken.

Vårt nästa steg är att arbeta ännu mer med publikkulturen – där publiken deltar i arbetet för ömsesidighet och empati – för att minska antalet sexuella ofredanden och andra sexuella övergrepp.

Det kommer finnas ett tält på plats och volontärer som kommer prata med festivalbesökarna om ömsesidighet och gränser, hur en kan flörta på ett schysst sätt och hur en kan agera om en ser någon som riskerar att bli utsatt för ett övergrepp. Vi har en konkret 6-punktslista som vi kommunicerar till publiken men också till alla som jobbar, genom utbildning, sociala medier, flyers och affischer.

  • Reflektera i förväg
  • Var hellre omtänksam än misstänksam
  • Sök kontakt med din omgivning
  • Våga vara först
  • Hitta en oväntad strategi för att bryta av, skapa distraktion
  • Insåg du vad som hänt när det redan var för sent
Print
751 Betygsätt den här artikeln:
3.5
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron