Aneby Buss AB ny huvudsponsor

Nyheter

Nyheter & Blogg

Aneby Buss AB ny huvudsponsor
Malin Jakobsson
/ Kategorier: Daglig nyhet, Veckonyhet

Aneby Buss AB ny huvudsponsor

Även ni som bor i Hultsfred, Höreda, Kisa och Sunhultsbrunn kommer från och med i år ha möjlighet att åka buss till Eksjö Stadsfest.
Att ta sig till Eksjö Stadsfest ska vara smidigt, enkelt och bekvämt. Skippa bilen och ta bussen i stället. Det är med glädje som vi på Föreningen Fiesta vill meddela att Aneby Buss AB i år kommer sköta busstransporterna till och från Eksjö Stadsfest. Aneby Buss är ett familjeägt företag och drivs av familjen Gustafsson.
Precis som vanligt så är det sex olika bussar som avgår från olika ställen runt om i Småland, vi har förändrat lite i turerna, så även ni som bor i Hultsfred, Höreda, Kisa och Sunhultsbrunn kommer från och med i år ha möjlighet att åka buss till Eksjö Stadsfest.
Turerna ser ut så här:
Jönköping via Nässjö, Solberga, Anneberg
Sävsjö via Sandsjöfors, Stensjön
Kisa via Österbymo, Rydsnäs
Tranås via Sunhultsbrunn, Aneby
Vetlanda via Ekenässjön, Höreda
Vimmerby via Hultsfred, Mariannelund
Mer information om tidtabeller och bokning kommer i juni.

Foto: Aneby Buss AB
Print
4239 Betygsätt den här artikeln:
3.1
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron