Nyheter och Blogg om Eksjö Stadsfest, smålands mysigaste festival.

Nyheter

Nyheter & Blogg

FRICKY

Årets Artist på P3-GULD

Eksjö Stadsfest 200 Artikel betyg: inga betyg

Det har börjat röra sig på allvar för Fricky. Han mottog både  GAFFA-priset för Årets Urban och Årets Artist på P3-GULD.

Smith and Thell

Har ni hört talas om Smith & Thell?

Eksjö Stadsfest 373 Artikel betyg: 1.0

Oavsett om ni har det eller inte så vågar vi ändå lova att ni hört deras låtar. Just nu snurrar deras senaste singel ”Forgive Me Friend” flitigt på radion och de har skrivit otaliga låtar till andra artister som Molly Sandén, Darin, Danny, Samir & Victor, Oscar Zia och Alan Walker. Smith & Thell är alltså, förutom artister i eget namn, också två av Sveriges mest eftertraktade låtskrivare just nu.

Lastkaj 14

Trallpunk till folket

Eksjö Stadsfest 205 Artikel betyg: 4.0

I en perfekt värld skulle Lastkaj 14 inte finnas.  Kruxet är bara att världen inte är perfekt, så någon måste säga vad som är fel och kräva svar.

Di Leva

Di Leva tolkar Bowie

Eksjö Stadsfest 264 Artikel betyg: 4.0

Den 31 augusti kommer ni att få njuta av Bowies största hits som tolkats och varsamt stöpts om till Di Leva-format

JUNG

Malin Jakobsson 224 Artikel betyg: inga betyg
Två bröder växer upp tillsammans, den ena brodern startar en humorduo med en vän de kallar ”Tom & Petter”. Den andra startar ett band som får namnet ”Join The Riot” och så kunde det ha varit. Två bröder som växer upp under samma tak men som sedan väljer att gå sina egna vägar. Detta, skulle det visa sig, var inte vägen för Tom och Henrik Ljungqvist, de insåg att de var ämnade åt annat. De var ämnade att göra musik tillsammans och så föddes JUNG.

Louisiana Avenue

Det är karneval, det är glädje och alla ska me!

Eksjö Stadsfest 205 Artikel betyg: 5.0

Louisiana Avenue är en hyllning till New Orleans och dess musikkultur. De är en turnerande karnevalsyra! Varhelst de spelar så skapar de samma stämning som den i New Orleans under Mardi Gras.

12345678910Sist
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron