Von Hertzen Brothers

view

Uppträder den: 2019-08-31 21:50 - 22:50 Exportera event
Von Hertzen Brothers
Eksjö Stadsfest

Von Hertzen Brothers

Dags för ett Finska progressivt rockband

Finland må vara ett litet land. Befolkningsmässigt utgör de bara 0,07% av jordens totala folkmängd och ser vi landet på en karta är det placerat lite i periferin. Men också ett litet land kan ta plats bland världens ledande nationer och det har Finland visat många exempel på.

Bland mycket annat så har Finland den renaste luften i världen, de är världens vattenrikaste land, de är världens mest läskunniga land och de har flest medaljer i sommarolympiader per capita men kanske viktigast av allt; i Finland finns det flest heavy metal-grupper per invånare i världen så finländarna kan det här med rock!

Ett av dessa finländska rockband är Von Hertzen Brothers. De spelar melodiös progressivbetonad rock som är svår att motstå. Bandet består av de tre bröderna Jonne, Kie och Mikko von Hertzen med Mikko Kaakkuriniemi på trummor och keyboardisten Juha Kuoppala. Bandet släppte sin första skiva ”Experience” 2001 och deras senast album ”War is Over” kom 2017. De har spelat med artister som Foo Fighters, 30 Seconds to Mars, Neil Young, ZZ Top och Opeth för att nämna några.  I maj står de på scen som en av headliners på Rosfest-festivalen i USA.

Man kan tänka att vi i Fiesta Eksjö har en förkärlek för vårt finska grannland när vi nu ännu en gång bokar ett band därifrån, men vi var bara tvungna att bjuda vår stadsfestpublik på Von Hertzen Brothers kvalitativa och energifulla scennärvaro.

Vi välkomnar dem till oss lördag 31 augusti!


Print
3360 Betygsätt den här artikeln:
3.7
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron