Vi vill engagera hela kommunen

view

Vi vill engagera hela kommunen

  • 10 januari 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 4025
  • Kommentarer
Vi vill engagera hela kommunen

Eksjö, staden där de fantastiska kullerstenarna breder ut sig i takt med vackra gamla trähus. Gågatan där många människor strosar för att göra ärenden. Där man möter gamla bekanta för en pratstund och i bakgrunden kan man höra sorlet från restauranger och caféer. Det är i den där unika trästaden som idén för elva år sen föddes – Eksjö skulle ha en stor fest, en stadsfest, där kända artister kom för att uppträda. En fest dit hela familjen skulle komma. En fest för gammal som ung. Jag kan tänka mig att det fanns många som till en början var skeptiska, men nu så här elva år senare är Eksjö Stadsfest en naturlig del av Eksjö.

Att säga att resan varit enkel är lögn, men att vi har rutin på vad som ska göras, många av våra funktionärer har varit med redan från start, de gör sitt yttersta för att Eksjö, den där sista helgen i augusti ska bli fantastiskt för dig som besöker oss. Utan våra funktionärer hade Eksjö Stadsfest aldrig funnits.

Den hade inte heller funnits om vi inte haft alla våra sponsorer. Våra sponsorer gör det möjligt för oss att boka större artister och förbättra saker på området. Vi kan skryta med att 25 000 besökare befinner sig inne på området under den sista helgen i augusti. När vi går in i det elfte året, kommer samverkan mellan kommun, föreningar och företag bli allt viktigare del av vår verksamhet. Det är med samarbete vi kan skapa ett evenemang som engagerar hela Eksjö kommun.

Är er förening eller ert företag, intresserade att vara delaktig i det elfte året av Eksjö Stadsfest, tveka inte att redan nu ta kontakt med Maria Stejdahl på tfn: 072-238 88 20 eller mail: ordf@fiestaeksjo.se

Foto: Garbis Sarafian

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.7