Uppsving i årets biljettförsäljning

view

Uppsving i årets biljettförsäljning

  • 23 juli 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 3699
  • Kommentarer
Uppsving i årets biljettförsäljning

Planeringen inför årets stadfest har genomsyrats av utökad samverkan med fler aktörer. Det goda samarbetet med Eksjö kommun och Eksjös näringsliv fortskrider och  med nya sponsorer  samt  nya föreningar som vill vara med och arbeta som funktionärer ser vi med tillförsikt på stadsfestens framtid.

Årets biljettförsäljning har ökat från föregående år och med kommande prishöjning den 1/8 kan vi gå mot försäljningsrekord i juli. Det ökade köptrycket i år kan bero på vår satsning på ett ännu bredare artistutbud där vi hoppas nå alla åldrar, en ytterligare satsning på Familjelördagen, en utveckling av vår Sponsor-VIP, samt nya inslag i gata/torg-utbudet med varietésällskap bland annat. Att bussar går från ännu fler kommuner och att man även kan köpa hotellpaket i vissa grannkommuner gör att möjligheterna att besöka oss ökat även för de som inte bor i Eksjö.

Vårt idoga arbete med säkerheten under stadsfesten med utbildning av våra funktionärer, samverkan med polis, räddningstjänst, fältare och kyrkan fortsätter som tidigare år.

Vi ser med glädje och tillförsikt fram mot årets stadsfest!

Foto: Garbis Sarafian

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.6