Thomas Stenström

view

Uppträder den: 2020-08-28 Exportera event
Thomas Stenström
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: 2020

Thomas Stenström

Thomas Stenström har gått från klarhet till klarhet. Född och uppvuxen i Uddevalla bor han numera i Stockholm, en stad han säger är som gjord för hans höga tempo. Men det är det monotona livet och små-ångesten i den stad han växte upp i som återkommer i hans musik.

År 2012 släppte han sitt debutalbum ”Nåt annat, nån annanstans” som gav honom en trogen skara fans men hans popularitet skulle slå alla tidigare gränser när han två år senare släppte albumet ”Fulkultur” med megahiten ”Slå mig hårt i ansiktet” som första singel. Den fick snabbt stor spridning och har till dags dato över 44 miljoner streams på Spotify. Det var dock inte bara lovord då han släppte låten. Bland annat så blev den anmäld till granskningsnämnden efter att Sveriges radio spelat låten då en lyssnare tyckte att det inte behöver uppmuntras till mer våld än det redan finns i samhället och definitivt inte i en rikstäckande radiokanal. Stenström skrev dock låten som en metafor för att ta tag i sig själv och rycka upp sig.”Slå mig hårt i ansiktet är en jävligt bra metafor för att förstå att man ska vakna upp och gå en annan väg och säga det där man inte har sagt eller som man vill säga”. År 2017 kom uppföljaren ”Rör inte min kompis!” Och 2019 blev ett hektiskt år med ett ep- och ett album-släpp och mängder med spelningar.

Nu är det dags för oss att få njuta av tonerna till Forever Young. Thomas Stenström spelar hos oss fredagen den 28 augusti.


Print
729 Betygsätt den här artikeln:
inga betyg
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron