The Hawkins

view

Uppträder den: 2019-08-31 21:50 - 22:50 Exportera event
The Hawkins
Malin Jakobsson

The Hawkins

Vi i Fiesta Eksjö åkte upp till storstan för att se festivalen ”Rockfesten” i Kungsträdgården och förväntade oss många bra konserter då där uppträdde många kända band. Bland de första att spela var ett relativt okänt band som kom ut och tog oss och resten av publiken med storm, det var Arboga-bandet The Hawkins. De spelade energisk rock ´n´ roll med tydliga influenser från 1970-talet. Det var punkigt, melodiöst, svängigt och väldigt tight. Vi älskade det så mycket att vi var tvungna att boka dem till stadsfesten.

The Hawkins bildades i mars för sex år sedan och har sedan dess släppt tre EP och i oktober 2017 kom deras debutalbum ”Ain´t rock´n´roll”. Ett intensivt turnerande har lett bandet runt till festivaler som ”Sweden Rock”, ”Peace and Love”, ”Metallsvenskan” och ”Rockfesten”. The Hawkins har även hunnit med en turné i Ryssland.

Så missa för allt i världen inte The Hawkins när de kommer till oss och spelar sin energiska rock´n´roll lördagen 31 augusti!

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

Print
5012 Betygsätt den här artikeln:
3.7
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron