The Flavians

view

Uppträder den: 2019-08-30 23:40 - 2019-08-31 00:30 Exportera event
The Flavians
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: Fredag, Vaxblekaren Fredag

The Flavians

The Flavians släppte nyss sin tredje singel ”Silver Car” från deras debutalbum ”Ordinary People In An Ordinary World”.

The Flavians föddes i en våningssäng i Berlin. Rättare sagt så var det trummisen Joakim Jägerhult och sångaren och gitarristen Liam Blomqvist som delat våningssäng i ett av Berlins alla vandrarhem under några veckor och där kommit på att de hade flera musikaliska beröringspunkter gemensamt. Inte minst älskade de båda 60-talets ljudbilder och de drogs till Berlins häpnadsväckande, hedonistiska energi.

När de väl hittat Anna Vaverková för sång och klaviatur och Thomas Wills för sång och bas så började de komponera låtar inspirerade av band som The Beatles, Greatful Dead och The Beach Boys. Med vokalharmonier, psykadeliska gitarrtexturer och texter som diskuterar teman som förödelse och alienering står de med en fot i det surrealistiska och en i vardagliga.

The Flavians släppte nyss sin tredje singel ”Silver Car” från deras debutalbum ”Ordinary People In An Ordinary World”.

Vi hälsar The Flavians välkomna 30 augusti.


Print
2358 Betygsätt den här artikeln:
2.8
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron