Succéåret 2018

view

Succéåret 2018

  • 3 september 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 1865
  • Kommentarer

Men så här söndagen efter Eksjö Stadsfest 2018, men en lyckad succé i bakfickan förstår vi att vi gjorde rätt som valde att fortsätta med den elfte upplagan av Eksjö Stadsfest. Vi fick ett kvitto på att Eksjö vill ha och behöver denna typ av evenemang.

Biljettförsäljningen översteg redan under fredagskvällen föregående års totala försäljning och under lördagen fortsatte tillströmningen av besökare. Vi uppskattar det totala besöksantalet till cirka 23 000.

Lovord från artister, nöjda sponsorer samt att polis och räddningstjänst beskriver det som en lugn festival stärker oss. En ideell styrelse med en väl inarbetad funktionärsstab, bra samarbete med kommunen, lokala föreningar och näringsliv är en framgångsfaktor och en förutsättning för en lyckad fest.

Hur finner man orden att tacka alla som gjort denna stadsfest möjlig? Vi vill ge eloge till våra sponsorer, samarbetspartners och funktionärer! Sist men inte minst vill vi tacka våra besökare alla tiotusentals glada och musikälskande människor som visar att Eksjö behöver en fest av denna dignitet.

Väl mött igen nästa år! Vi välkomnar er till Eksjö stadsfest 30-31/8 2019!

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
inga betyg