Succéåret 2018

view

Malin Jakobsson
/ Kategorier: Daglig nyhet, Veckonyhet

Succéåret 2018

Inför det stundande tioårsjubileet 2017 förde vi i Föreningen Fiesta diskussioner om ytterligare stadsfester skulle genomföras eller om det skulle avslutas med ett lyckat jubileum. Hur skulle vi lyckas med det svåra elfte året? Hur kommer vi på nya idéer och hur ska vi utveckla ett redan lyckat koncept?

Men så här söndagen efter Eksjö Stadsfest 2018, men en lyckad succé i bakfickan förstår vi att vi gjorde rätt som valde att fortsätta med den elfte upplagan av Eksjö Stadsfest. Vi fick ett kvitto på att Eksjö vill ha och behöver denna typ av evenemang.

Biljettförsäljningen översteg redan under fredagskvällen föregående års totala försäljning och under lördagen fortsatte tillströmningen av besökare. Vi uppskattar det totala besöksantalet till cirka 23 000.

Lovord från artister, nöjda sponsorer samt att polis och räddningstjänst beskriver det som en lugn festival stärker oss. En ideell styrelse med en väl inarbetad funktionärsstab, bra samarbete med kommunen, lokala föreningar och näringsliv är en framgångsfaktor och en förutsättning för en lyckad fest.

Hur finner man orden att tacka alla som gjort denna stadsfest möjlig? Vi vill ge eloge till våra sponsorer, samarbetspartners och funktionärer! Sist men inte minst vill vi tacka våra besökare alla tiotusentals glada och musikälskande människor som visar att Eksjö behöver en fest av denna dignitet.

Väl mött igen nästa år! Vi välkomnar er till Eksjö stadsfest 30-31/8 2019!

Print
1019 Betygsätt den här artikeln:
inga betyg
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron