Stabil ekonomi för Föreningen Fiesta

view

Stabil ekonomi för Föreningen Fiesta

  • 12 november 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 2261
  • Kommentarer
Stabil ekonomi för Föreningen Fiesta

Som ordinarie styrelseledamöter valdes Tomas Eliasson, Magnus Svensson, Gustaf Liljeblad, Pernilla Karlberg, Maria Felix, Lotta Tinderbeck och Wilma Karlberg. Som suppleanter valdes Lennart Larsson, Botvid Källner, Ann-Sofie Johansson, Annah Nordstedt, Jacob Arrehn och Sanna Ekvall.

Eksjö stadsfest 2018 visade på ett plusresultat på 178 000 kronor. Alla skulder och fakturor från årets fest är reglerade och föreningen har en stabil ekonomi. Både sponsorer, samarbetspartners, funktionärer, artister och besökare har gett positiv feedback. Det kommunala bidraget ger oss en möjlighet att göra en stadsfest årligen, vilket vi är glada för.

Årsmötet gav styrelsen ett formellt uppdrag att genomföra Eksjö stadsfest den 30-31/8 2019 och planeringen är redan i full gång. Första artisten för nästa års stadsfest är bokad och kommer att släppas i samband med vår julkampanj på biljetter den 1 december! Vårt kontor kommer även ha öppet för biljettförsäljning under Eksjö Julmarknad.

Vi i styrelsen tackar våra medlemmar för förtroendet att få planera och leda detta fantastiska evenemang som Eksjö Stadsfest är!

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.0