Solen

view

Uppträder den: 2017-08-26 Exportera event
Solen
Ordförande
/ Kategorier: 2017 Medium

Solen

Det stora vemodet rullar in

Solen bildades i Gävle för ca 5 år sedan och beskrivs av vissa som 90-talsgrunge eller rock åt indiehållet, men framförallt jämförs de med Kent. De säger inte emot det men vill göra det enklare för sig och säger att de försöker vara lite tuffa och göra en massa oljud. Egentligen och när det kommer till kritan menar de att det bara är pop och med texter från den trista vardagen. Solens gitarrbaserade popsound i motsats till den innebörd i ordet man först kommer att tänka på, får oss att tänka på det stora vemodet som rullar in men också att det är enkelt, rakt, stabilt och melodiöst.

Solen gjorde i början på sin karriär och på relativt kort tid ett rykte om sig bland etablerade recensenter att vara ett av Sveriges bästa osignade band men sedan 2013 är de signade. Genom åren har Solen spelat på Emmabodafestivalen, Pustervik, Debaser och många andra mycket välrenommerade ställen, i december spelade de i buren på Musikhjälpen och i början på februari släppte de sin senaste singel, ”Olof, kära Olof”. Den 24/3 släpper de sitt tredje album och med låtar som ”Miljonär”, ”Kom Kom Kom”, ”Glöm bort mig nu” kommer de till Eksjö Stadsfest den 26 augusti!
Print
3627 Betygsätt den här artikeln:
3.8
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron