Seppuku

view

Uppträder den: 2015-08-28 Exportera event
Seppuku
Ordförande

Seppuku

Blåa och för säkerhets skull med hockeyhjälm

Inspirerade av Ubangi och Devo utmanade bandet hårdrockarna i Eksjö på 80-talet iklädda blå pyjamas och röda Jofa hockeyhjälmar med svarta självhäftande bokstäver som stavade Seppuku. För att inte åka på stryk valde man att hålla blicken långt fram och att alltid gå på höger trottoar...

Ganska snart efter att bandet börjat repa och genomfört en livespelning för radio beslutade de att gå till den lokala Falks Studio för att spela in en singel. I samma inspelningsstudio hade tidigare världsartister som Stålfarfar, Pälle Näver och Jokkmokks-Jokke producerat sina verk och nu skulle de spendera en hel helg för inspelning av en (1) singel. Det slutade med att man spelade in en hel LP på några timmar, men endast en singel gavs ut. Singeln trycktes i 500 exemplar och ca 300 såldes i Eksjö i samband med bandets spelningar.

Bandet har gjort enstaka reunions, bla på Romo Nights i Göteborg 2002 och på senare tid har man släppt en vinyl LP i Japan. Trots dessa erkännande anser bandet att det kan vara lite pinsamt att lyssna på deras texter och lyssna på deras uttal men man skyller på att man var unga när det hände och att dagens ungdomar får lära sig engelska på ett helt annat sätt än vi som var uppväxta på 70 – 80 talet.

Fiesta Eksjö kan dock meddela att allt är förlåtet och nu ser vi fram emot en spelning fredagen den 28 augusti på Eksjö Stadsfest!

Medlemmar: Doc Ron (vocals, synths, programming), Raz (bass synth), Togga Papp (vocals, synths), Conda (electronic percussion), Johnny (electric guitar)

Print
4272 Betygsätt den här artikeln:
5.0
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron