Sandro Cavazza

view

Uppträder den: 2019-08-31 19:00 - 20:00 Exportera event
Sandro Cavazza
Eksjö Stadsfest

Sandro Cavazza

Sandro Cavazza har gått från gatutrubadur till att samarbeta med världsartister och spela på de stora musikscenerna i världen.

Med en unik och omisskännelig röst som skänker själ till var låt han vidrör och med en fingertoppskänsla för att skapa musik som berör på djupet är han är ett levande exempel på hur långt ren talang kan ta dig.

Sandro Cavazza har dominerat topplistor både som soloartist och genom de olika samarbeten han haft med artister som Lost Frequencies, Avicii, Kygo och estrad. Under 2018 var hans röst den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige och  
2019 fick Sandro Cavazza ta emot priset som Framtidens Artist på P3 Guld.

Att Sandro Cavazza är en stigande stjärna är det inget snack om och till sommaren har vi både ny musik och spelningar att se fram emot från denne artist. Självklart gör han ett stopp på vår stadsfest sista helgen i augusti så Eksjöpubliken ska få chansen att uppleva detta framtidslöfte.
Sandro Cavazza uppträder hos oss lördagen den 31 augusti.


Print
3326 Betygsätt den här artikeln:
3.2
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron