Rhys

view

Rhys

  • 25 april 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 5998
  • Kommentarer

Uppträder den: 2018-08-25 Exportera event

Rhys

Låten ”Last Dance” borde inte ha gått någon radiolyssnare förbi då det var den mest spelade svenska låten på P3 år 2017. Artisten bakom låten kanske inte lika många hört så mycket om än, men det kommer det snart att bli ändring på.

Rhys är en tjej med svensk mamma och amerikansk pappa som bott i Sverige sedan tio års ålder. Hon började 2016 samarbeta med den framgångsrike låtskrivaren Jörgen Elofsson som tidigare har skrivit låtar till artister som Britney Spears, Kelly Clarkson och Westlife. Rhys debutsingel ”Swallow Your Pride” uppnådde på kort tid en miljon streams och hon blev omskriven av en prestigefylld musikblogg med rubriken ”Rhys could be the next big Swedish pop export”.

Rhys beskriver själv sin musik som bitterljuv, där musiken kan tyckas lättsam men texterna drar åt det mer eftertänksamt melankoliska. Texterna är viktiga för henne och handlar om sådant hon själv upplevt eller kan relatera till. Nyligen släppte hon singeln ” No Vacancy” som förväntas bli ännu en monsterhit.

Vi på Eksjö Stadsfest gläds när vi hittar guldklimpar som är på väg att blir riktigt stora artister, därför välkomnar vi stolt Rhys till oss lördag den 25 augusti!


 

 

 

>

 


Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
2.0