Raekum Dexter

view

Raekum Dexter
Emma
/ Kategorier: 2014 Medium

Raekum Dexter

Förra årets ”party crashers” är nu med på riktigt

Raekum Dexter är bandet som grundades lite av en slump. Det började med en jamsession hemma i pojkrummet och slutade med bildandet av ett nytt band. Nu ska de inta scenen på Eksjö Stadsfest.

Det är dock inte första gången bandet dyker upp på stadsfesten. Förra året uppträdde gruppen men inte tillsammans med de andra artisterna. De ställde upp sin utrustning och körde en konsert, utanför festivalområdet! Det var en chansning från bandets sida men det gav resultat och i år välkomnar vi dem in att spela på området.

Bandet kallar sin stil för sewer funk och har uppträtt på en hel del scener runt om i landet. År 2011 deltog de i bandtävlingen Emergenza där de tog sig ända till final. Just nu är de aktuella med albumet ”We Come in Peace” och med singeln ”Kryptonite Green”. Vi är förväntansfulla inför Raekum Dexter och nyfikna på hur de ska toppa förra årets stadsfest.

Bandet består av William Baroumas van Hal (sång), Viktor Kadziolka (gitarr), Andreas Sjöblom (bas) och Alexander Baroumas (trummor).

Hemsida  |  Facebook  |  Spotify

 

 

Print
8255 Betygsätt den här artikeln:
inga betyg
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron