Plura + Eksjöstadsfest = Sant

view

Uppträder den: 2020-08-28 Exportera event
Plura + Eksjöstadsfest = Sant
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: 2020

Plura + Eksjöstadsfest = Sant

Plura Jonsson är en svensk legend. Få är stora nog att det räcker med att bara använda sig av förnamnet för att folk ska veta vilka de är. Plura är stor nog för att endast behöva använda sig av sitt smeknamn.
 

Plura har på senare år setts i de mest skiftande sammanhang. Han har bland annat gjort sig ett namn som matkonstnär i programmet ”Pluras kök”, han har sommarpratat i radion och medverkat i ”Så mycket bättre” på tv 4 och ”Stjärnornas stjärna” på samma kanal. Men det var med bandet Eldkvarn han startade sin resa mot den svenska stjärnhimlen.

Eldkvarn såg dagens ljus 1971 och med dem har han skrivit och spelat klassiska låtar som ”Vår lilla stad”, ”Kärlekens tunga”, ”Fulla för kärlekens skull” och ”Pojkar pojkar pojkar”. Pluras musik har sin givna plats i den svenska musikhistoriens låtskatt. Denna låtskatt tar han med ut på vägarna i sommar och de kommer att framföras på ett avskalat och intimt vis för oss att avnjuta i sommarnatten.

Vi välkomnar Plura till vår lilla stad fredagen 28 augusti.


Print
625 Betygsätt den här artikeln:
1.0
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron