Molly Sandén

view

Uppträder den: 2019-08-31 22:00 - 23:00 Exportera event
Molly Sandén
Eksjö Stadsfest

Molly Sandén

Molly Sandén är artisten som genomgått en metamorfos. Molly är ingen ny artist, en av hennes tidiga tunga meriter är en tredjeplats under Junior Eurovision Song Contest år 2006. Hon är inte heller okänd för er i stadsfestpubliken, hon har nämligen redan uppträtt här två gånger tidigare. Vad som däremot är förändrat är att hon nu tagit steget fullt ut och sjunger på svenska.

Precis som många andra som varit artister sen barnsben vittnat om så är branschen fylld av folk som vet vad som är ”bäst för artisten”. Det kan vara lätt att tappa bort sig själv i sådana situationer. Lätt att tycka att andra vet bättre vad som passar och är rätt. Det kan i vissa fall gå så långt att man tillslut inte riktigt vet vem man är. Då är det dags att dra i handbromsen och kolla kartan för att hitta rätt väg igen. Detta gjorde Molly. Hon bestämde sig för att söka reda ut var gränsen går mellan vad som är hennes egen vilja och vad som är andras förväntningar. En av de saker hon fann var att hon skulle skriva nästa skiva på svenska. ”Det hände något när jag började skriva på svenska. När jag sjöng på engelska tänkte jag mer på att det skulle låta coolt än vad jag egentligen ville säga och förmedla” säger hon själv. Resultatet blev albumet ”Större”. Ett album som fått ett fantastiskt mottagande både av kritiker som av fans.

 

Vad vi kan förvänta oss är en ärlig, känslosam och stark kvinna som kliver upp på Eksjö Stadsfests scen lördagen 31 augusti.


Klicka här för spotify!


Print
3450 Betygsätt den här artikeln:
4.3
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron