Miriam Bryant

view

Uppträder den: 2016-08-27 Exportera event
Miriam Bryant
Ordförande
/ Kategorier: Blogg, 2016 Big

Miriam Bryant

Precis som större delen av svenska folket så har Fiestas bokningsråd också fallit för den charmiga, lite galna och extremt kompetenta unga tjejen Miriam Bryant. Precis som större delen av Sveriges hetaste artister så anser sig Miriam vilja besöka en av Sveriges attraktivaste festivaler.

Efter succén i ”Så mycket bättre”, efter tidigare grammisnominering, efter försäljning som gett dubbel platina och rekordrotation på P3 så kan vi inte se annat än att Miriam kommer göra succé också på Eksjö stadsfest.

Miriam Bryant sällar sig till kategorierna ”mer än 100 000 000 klick på Spotify totalt”, ”säger vad som faller henne in i media” och ”årets Göteborgare” under våren planerar hon en massiv turné som redan i princip verkar vara slutsåld.

Miriam talar alltså mycket för sig själv. Inte minst visar det sig av att hon just nu lägger rabarber på de två översta placeringarna på Svensktoppen med låtarna ”Ett sista glas” och ”One last time”. Detta med gott försprång framför stora konkurrenter som Darin och Måns Zelmerlöw men också före giganten Avicii.

Den 27 augusti gästar hon Stora torget å Eksjö Stadsfest. 

 


Print
21515 Betygsätt den här artikeln:
4.1