Millencolin

view

Uppträder den: 2019-08-31 21:00 - 22:00 Exportera event
Millencolin
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: Lördag, GSP Lördag, 2019 Big

Millencolin

Förbered er på drag när Millencolin kommer till Eksjö Stadsfest lördagen 31 augusti.

Millencolin behöver kanske inte någon djupare presentation. Detta skatepunk-band har haft oerhörda framgångar under sin långa karriär. De har turnerat jorden runt, medverkat i filmer och tv-spel och blivit stämda av Warner Bros, för att bara nämna en bråkdel av allt de varit med om.

Millencolin bildades 1992 i Örebro av de skejtande tonåringarna Nikola Šarčević, Mathias Färm och Erik Ohlsson. År 1993 hoppade trummisen Fredrik Larzon på tåget och de har inte stannat eller bytt passagerare sen dess. Nio studioalbum senare är vi nu framme vid ”SOS” som kom ut 2019. Millencolin må ha startat som ett gäng tonåringar som sjöng om att åka skateboard och spela tv-spel men texterna på detta album behandlar mer av de sociopolitiska problem vi står inför som klimatpåverkan och den ökande främlingsfientligheten.

Vad var då det där med att de blivit stämda av Warner Bros? Jo, när de gav ut debutalbumet ”Tiny Tunes” så tyckte den amerikanska jätten att det lät för likt deras varumärkesskyddade ”Tiny Toons” så Millencolin fick dra tillbaka skivan och döpa om den till ”Same Old Tunes” vilket var precis vad det var, samma gamla låtar som den stämda skivan innehållit men ett lite annat namn.


Print
4037 Betygsätt den här artikeln:
3.4
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron