Louisiana Avenue

view

Uppträder den: 2019-08-31 18:00 - 19:00 Exportera event
Louisiana Avenue
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: Lördag, Stora Scen Lördag

Louisiana Avenue

Det är karneval, det är glädje och alla ska me!

Louisiana Avenue är en hyllning till New Orleans och dess musikkultur. De är en turnerande karnevalsyra! Varhelst de spelar så skapar de samma stämning som den i New Orleans under Mardi Gras.

Bandets frontman Pär Stenhammar och hans åttamannaband sprider kärlek, galenskap och den karaktäristiska inkluderande men ändå uppslupna stämning som utmärker New Orleans folkfester.

Louisiana Avenue släppte sitt debutalbum 2019 och det firades med en slutsåld konsert där bandet bjöd på en så makalös upplevelse att musikmagasinet LIRA:s recensent utnämnde dem till ”Sveriges bästa live-band”.

Louisiana Avenues koncept Carnival Caravan har tagit festen till nya dimensioner. Det är en karnevalvagn som byggts för spelningar och möten mellan människor som ska ge känslan av kärlek och glädje. Vagnen kan användas som en extra scen för att skapa ett helt unikt festivalområde eller som en hemlig scen där bandet kan bjuda sina fans på intima spelningar.
Fiesta Eksjö var på plats i Luleå under Sweden Live och fick delta i den fest Louisiana Avenue skapade med sitt showcase. Denna fest måste vi bara ta till Eksjö. Därför är vi stolta att få meddela att Eksjö kommer att förvandlas till New Orleans och vår stadsfest kommer få en touch av Mardi Gras sista helgen i augusti.

Louisiana Avenue kommer att öppna lördagens festligheter från stora scen men för att verkligen ge er den fulla upplevelsen så kommer Louisiana Avenue även att uppträda på gator och torg under festivalens båda dagar.   


Print
3373 Betygsätt den här artikeln:
3.3
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron