Loreen

view

Loreen
Ayla
/ Kategorier: 2012 big

Loreen

Den 24 och 26 maj är vi i
Eksjöstadsfest-teamet förstås extra spända då en våra största
bokningar representerar Sverige i Eurovision Song Contest, i Baku,Azerbajdzjan.
Hon är storfavorit även internationellt bl.a storbloggaren Perez
Hilton dyrkar henne och flera av de internationella spelbolagen har
henne på första plats! Hur det än går i Baku så står hon på
stora scenen i Eksjö den 24-25 augusti.

 Den 24 och 26 maj är vi i Eksjöstadsfest-teamet förstås extra spända då en våra största bokningar representerar Sverige i Eurovision Song Contest, i Baku,Azerbajdzjan. Hon är storfavorit även internationellt bl.a storbloggaren Perez Hilton dyrkar henne och flera av de internationella spelbolagen har henne på första plats! Hur det än går i Baku så står hon på stora scenen i Eksjö den 24-25 augusti.

Loreen Talhaouis har marockanskt-berbiskt påbrå och hela åtta syskon, hon har tidigare varit med i Idol 2004 och tävlande i melodifestivalen även i fjol där hon kom till andra chansen. Sedan många år har Loreen kämpat med att hitta sig själv i musiken och mycket av sin inspiration har hon fått i från sina rötter.

Från början handlade det om en fascination för ljud enligt en intervju i TV-programmet ”Go'morron Sverige” och i årets melodifestival uppträdde hon ensam, barfota och sparsamt sminkad för att representera en enkelhet. Det var inte självklart för Loreen att ställa upp i tävlingen då hon tycker musik inte är något man ska tävla i utan en smaksak. Uppenbarligen föll det hela Sverige i smaken och då var det också självklart att vi vi ville boka henne till Eksjö Stadsfest.

Hemsida

Print
10195 Betygsätt den här artikeln:
4.4
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron