Little Jinder

view

Little Jinder

  • 13 maj 2016
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 5957
  • Kommentarer

Uppträder den: 2016-08-27 Exportera event

Little Jinder
Vi är mycket stolta att presentera Little Jinder. Åsas dotter, med en Grammis för årets pop 2015, vinnare av årets pop på P3 Guld 2016, samarbete med Mauro Scocco, Rebecca Scheja och Markus Krunegård, bokad på de största festivalerna 2016 (Peace & Love, Way Out West, Emmabodafestivalen och Storsjöyran) + en hel del andra festivaler och så Eksjö Stadsfest. Under 2015 var Little Jinder med i Agnes Lo Åkerlinds SVT dokumentär "Krunegård och Jinder på turné".

Little Jinder har med sig 4 album, 4 EP och 4 singlar till Eksjö. Hon debuterade redan 2008 och slog lite senare igenom rejält med singeln ”Vita Bergens klockor”. Andra låtar som roterat mycket på P3 och listorna är ”Super 8”, ”Hångellåten” (med Mauro Scocco), ”Sommarnatt” och den senaste singeln ”Ligger med en ful” (med Markus Krunegård).

Little Jinder har med andra ord det senaste åren skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna. Som om detta inte vore nog ska Little Jinder delta i Så Mycket Bättre i höst.

Men först alltså Eksjö Stadsfest den 27 augusti!

 

Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
5.0