Linda Pira, STOR & The Salazar Brothers

view

Linda Pira, STOR & The Salazar Brothers

Några av Sveriges mest hyllade hiphopartister kommer till Eksjö stadsfest!

Linda Pira, STOR & The Salazar Brothers

Linda Pira känner alla igen från SVT-serien "Linda Pira som du inte visste om". Debuten Bang Bang/Bäng Bäng och Rom och Kush (där hon gästar Stor) har spelats hur mycket som helst under 2013 och med debut-epn Matriarken bekräftas hennes musik av ett regn av Grammis-nomineringar.

Stor slog igenom 2009 med albumet Nya Skolans Ledare och har sedan dess betraktats som en av de riktigt stora inom svensk hiphop. Senaste albumet Shere Khan XIII kom i maj 2013 och är uppföljaren som alla hoppades på men inte vågade tro. Med låtar som Rom & Kush, Stolthet och Pappas låt slog sig albumet in bland årets bästa album och är helt välförtjänt Grammis-nominerat som årets album.

The Salazar brothers har stått befunnit sig i svensk hiphops  epicentrum under mer än 20 år, först som medlemmar i The Latin Kings och sedan som producenter och skivbolag åt fler artister än vi orkar skriva här.

Med detta sagt så finns det ingen tvekan om att det kommer bli en storslagen fest med plats för dans, livemusik och god mat!

 


Print
Kategorier: 2014 Big
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
4.3