Lena PH

view

Uppträder den: 2018-08-25 Exportera event
Lena PH
Malin Jakobsson

Lena PH

Lena PH! Välkommen upp på stora scen på lördag den 25 augusti 2018! Vi förväntar oss en hits-kavalkad utan dess like.
Vetlandabördiga Lena som vuxit till att bli en av Sveriges absolut största kvinnliga artister och som egentligen inte behöver någon längre presentation. Alla vet vem Lena PH är.

Senast hon besökte Eksjö var hösten 2017 med två bejublade föreställningar av showen ”Jag är ingen älskling” i Olsbergs arena. En personlig föreställning där hon berörde publiken till tårar och visade att hon inte bara sjunger fantastiskt utan är en underhållare av rang. Hon är inte bara mello-stjärnan som dansar i neon, utan även en framgångsrik låtskrivare och kompositör.

Efter tolv år ger hon sig äntligen ut på sommarturné i festival-Sverige.

Lena har inte tidigare uppträtt på Eksjö stadsfest och vi är så glada att hon nu kommer stå inför vår stora publik, då hon är en mycket önskad bokning. Alla har vi en Lena-melodi vi kan nynna med i om det än är ”Ont det gör ont” eller ”Kärleken är evig”!

Vi kan förvänta oss en hits-kavalkad utan dess like på vår stora scen lördagen den 25/8! Välkommen Lena PH!>


Print
7355 Betygsätt den här artikeln:
3.6
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron