Kårp

view

Uppträder den: 2019-08-30 22:20 - 22:50 Exportera event
Kårp
Eksjö Stadsfest
/ Kategorier: Fredag, GSP Club Fredag

Kårp

Kårp kammade hem en nominering som årets nykomling på Manifestgalan.

Göteborgskollektivet Kårp hämtar inspiration från det paranormala och i den tyngdlösa oändligheten fann de en historia som de tonsatt i låten “Kuiper Belt”. Låten är den sista i sviten av singlar som ledde fram till kollektivets debutalbum ”Album I” som släpptes den 12 april. Kårp har liknats vid bland andra The Knife, Robyn, Grimes och Lorde men själva kallar det de gör för dödsdisco. Enligt Kårp själva så är dödsdisco att i exakt rätt proportioner blanda de mörkaste tonerna i ABBAs repertoar med de sköraste harmonierna i norsk black metal. Tycker du det låter som en skön blandning är Kårp bandet för dig.

Kårp debuterade för två år sedan med låten ”Therapist^2” och sedan dess har de släppt  singlar som ”Freak Smile” och ”Devotion”. De två sistnämnda släpptes i fjol och var en bidragande faktor till att Kårp kammade hem en nominering som årets nykomling på Manifestgalan, och blev upptagna på Göteborgs-Postens lista över artister att hålla koll på 2019.”.

Vi välkomnar Kårp till oss fredag 30 augusti


Print
1999 Betygsätt den här artikeln:
3.5
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron