Kapten Röd

view

Kapten Röd

  • 25 januari 2018
  • Författare: Malin Jakobsson
  • Antal visningar: 7199
  • Kommentarer

Uppträder den: 2018-08-24 Exportera event

Kapten Röd

Det blev en snabb efterföljande succe med utmärkelser som Årets artist och Guldmicken på P3 Guld 2012. För den rutinerade stadsfestbesökaren är han ingen ny bekantskap då han besökte vår stadsfest första gången redan 2011 och återkom 2012.

Förra året släppte Kapten Röd återigen ny musik efter fem års tystnad. Singlarna ”Rudeboy Love” och ”Över min döda” visade att han var tillbaka på riktigt med nya mål i sikte.

Med dessa två singlar i ryggen gav han sig ut på ”Hundralappen”-turnén sommaren 2017. Det skakade om den svenska musikbranschen när Kaptenen aviserade att en biljett kostade endast hundra kronor. Alla skulle få chansen att se honom oavsett storlek på plånbok, så han kuskade landet runt på en turné som landade i Globen i december inför 9000 i publiken.

Kapten Röd sjunger om samhällets orättvisor, om livslång vänskap och om vänner som gått bort för tidigt. Vi välkomnar honom till oss på Eksjö stadsfest fredagen den 24 augusti!

”Hela min önskan att bli artist föddes i publiken. Det är live och på scen hela kärnan i mitt artisteri finns - det är där jag känner att jag verkligen kommunicerar med mina lyssnare. Det ska bli fantastiskt att komma ut i landet och möta alla i sommar - hoppas ni är med oss! Det skall bli väldigt kul att få återvända till Eksjö med mitt band och nu på stora scenen! ” hälsar Kapten Röd

 >
Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
5.0