John De Sohn

view

John De Sohn

  • 20 maj 2016
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 6660
  • Kommentarer

Uppträder den: 2016-08-27 Exportera event

John De Sohn
Inspirerad av artister som Kraftwerk, Daft Punk och The Chemical Brothers och uppmuntrad av sina föräldrar lärde sig Björn Jonsson tidigt att följa sin passion för musik. Björn Jonsson som alltså är John De Sohns riktiga namn blev snart ett namn på Stockholms klubbscen där han tog plats som DJ hos några av de största klubbarna i Sverige.

När John De Sohn grundat sin plats som DJ började han dessutom att producera sina egna låtar. John de Sohn har med sina superhits Dance Our Tears Away, Under The Sun, Wild Roses och Long time cementerat sin position i toppskiktet på den svenska house-scenen.

John de Sohns musikaliska CV är allt annat än långtråkigt. Förutom åren bakom skivspelare och som producent har han haft sitt egna radioprogram, remixat låtar åt artister som Bruno Mars och Flo-Rida och har i olika sammanhang fått stor uppmärksamhet av en mängd andra internationella DJ:s.

Hitsinglarna Long Time, Dance Our Tears Away, Under The Sun och Wild Roses har alla sålt platina och totalt har John de Sohns låtar streamats över 80 miljoner gånger på Spotify. Inom kort kommer John de Sohn med nytt album. Att döma av de första singlarna som släppts under hösten/våren, Rush, Happy Hours och Keep on Dancing så blir detta liksom det första, Far from home, också en succé.

John De Sohns livespelningar har alltid fullt ställ och gör alltid succé. Vi har inte någon anledning att tro att det inte kommer ske den 27 augusti på Eksjö Stadsfest.


Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.5