I Am Nova

view

Uppträder den: 2019-08-31 20:00 - 20:40 Exportera event
I Am Nova
Malin Jakobsson

I Am Nova

Allt började med Mando Diao på ett sätt. Grabbarna som skulle bli I Am Nova var 15 år och såg dem på Malmöfestivalen. Den energi de fick av att stå i publiken väckte en drivkraft i dem att skapa och förmedla den känslan själva. Många år och bandkonstellationer senare hittade den rätta känslan 2012 när de bildade I Am Nova.

Indierockbandet I Am Nova består av Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson, två vänner som känt varandra sedan 6-årsåldern. Deras första singel ”I Need” fick stor popularitet i hemstaden och då andra singeln ”Strangers” nådde ut över stadsgränsen och gav dem fans över hela landet så förstod de att de hittat rätt.

I Am Nova må vara en duo i studion men då de spelar live förvandlas de till en 6-9 mannaorkester som har en så energisk live-akt att de av en journalist fått epitetet ”Sveriges livligaste liveband”. De har tidigare öppnat för flera kända svenska akter som Norlie & KKV, Tomas Stenström och Timo Räisänen för att nämna några.

Vi på Eksjö Stadsfest välkomnar dem lördagen 31 augusti.

 
 

 

 

 

 

 


 

Print
2849 Betygsätt den här artikeln:
2.3
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron