Hurricane Love

view

Uppträder den: 2015-08-28 Exportera event
Hurricane Love
Ordförande
/ Kategorier: 2015 Medium

Hurricane Love

Eller som de själva säger: What you hear is what you get

Hurricane Love har på kort tid gjort sig kända som bandet som vann Emergenza, världens största tävling för osignade artister, de har spelat på några av de största festivalerna samt på de etablerade klubbarna i Sverige och de har gjort succe på Youtube med sina akustiska videos.

I höstas släpptes Hurricane Love sin första singel “Nowhere to go”, som på kort tid blivit en succé med snart en miljon nedladdningar på Spotify, den har nått tredje plats på iTunes försäljningslista och nått en tionde plats på Digilistan. Den 20:e april släppte de sin första EP med 5 låtar, innehållande den också tidigare utgivna singeln “Free Ticket”.

Med utgångspunkten i två energier, den ena som bottnar i stormens okuvliga styrka och kraft och den andra som bottnar i hjärtat och kärleken tillsammans med influenser från Mumford & sons, Coldplay och Foo Fighters kommer Hurricane Love till Eksjö den 28 aug.

Fiesta Eksjö kan alltså utlova en koncert med massvis av energi, kärlek och känsla, kanske är detta årets “fräschaste” bokning?  Missa inte Hurricen Love på Eksjö Stadsfest.Print
3807 Betygsätt den här artikeln:
4.0
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron