GREEN STREET PARK

view

GREEN STREET PARK

  • 23 augusti 2012
  • Författare: Jojo
  • Antal visningar: 4426
  • Kommentarer
GREEN STREET PARK

Green Street Park är helt klart Stadsfestens skönaste häng för dig som gillar när det händer saker. Med levande inslag av såväl dans som modevisningar, skate, graffiti och smålands bästa djs finns här något för alla, hela tiden.

Här nedan följer programmet för Green Street Park, både lördag och fredag. Längre ner kan du läsa mer om de specifika programpunkterna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FREDAG
19.15 Scen:Individen
20.00 Dj-bås Marcus Ekhamn
20.30 Scen: Kapten Röd
21.30 Dj-bås: Martina & Mija
22.00 Scen: L-wiz
23.00 Scen: Albin Myers

HELA DAGEN:
Skate
Graffiti
Vuxenskolan

LÖRDAG
13.00 Scen: Endorfine
                      Skateshow
                      Workshop: Amara Por Dios
                      Armbrytning
~14.30 Modevisning/performance
16.30 Scen: Den Svenska Björnstammen
~17.30 Modevisning/performance
18.15 Scen: Funked Up
19.30 Scen: Ismen + FYPMe
20.30 Breakdance Ricochet Crew
21.00 Scen: General Knas
23.00 Scen: Graveyard

HELA DAGEN:
Skate
Graffiti
Café
Armbrytning

MARKUS EKHAMN
Marcus började sin DJ-karriär i Nässjö och har nu idag redan fått chans att spela på några av Sveriges hetaste klubbar. Han har b.la. varit med i Movida Corona DJ-Challenge (Europas största DJ-tävling) och tog sig där vidare till Sverigefinalen på Café Opera i Stockholm. Han har spelat innan stora namn som Adrian Lux, Chuckie, Sidney Samson, Albin Myers, Stonebridge, Alex Moreno och Filip Jenven. Efter att ha spelat på Ibiza är han nu resident DJ på Twin City och Sliver i Jönköping.

MARTINA&MIJA
Martina närmar sig sitt tioårsjubileum som DJ och är främst igenkänd via Bongo Bar, Ztyle och APT. I den tidiga delen av karriären kategoriserade hon sig som en mer alternativ DJ och höll då bland annat till, förutom hemorten Jönköping, i Skövde och Göteborg. Mija är Jönköpings senaste stjärnskott och även hon har varit aktiv i Jönköpingstrakten på b.la. Twin City, Sliver, Seaside och Terrassen. Nyligen hemkommen från Ibiza där hon levererade ett av sina spektakulära set på Kanya, nu har de tillsammans bildat en bergsäker och rapp kvinnlig DJ-duo.

GRAFFITI + AMARA POR DIOS
Utöver att det kommer finnas öppna graffitiväggar med proffisiga konstnärer på plats kommer en graffitiworkshop med konstnären Amara Por Dios att genomföras. Amara har Stockholms förort som bakgrund och började tidigt med att måla graffiti. Idag är hon verksam både som grafisk formgivare, konstnär och designer och kommer under Stadsfesten visa hur man går från skissade bokstäver och karaktärer till färdig väggmålning.

BREAKDANCE: RICOCHET ROCKERS

Helgrymma Ricochet Rockers vet hur man rör sig, kort och konkret. Det är kul, det är coolt, det är kreativt, det är dope.

MODEVISNING/PERFORMANCE
Sara-Lovise Ask Ewertsson och Lydia Sandstedt är upphovskvinnorna bakom denna sprakande uppvisning. Vid två tillfällen under lördagen kommer de bjuda på en inspirerande med, som de själva beskriver det, "innovativa former, mycket färg, galet smink och egenkomponerad musik i en kort show".

SKATE
Under både fredagen och lördagen kommer det finnas en skateramp på plats på GSP! Ett gäng grymma åkare från Jönköping kommer hänga runt denna hela helgen, ta med skateboarden och åk med! I samband med Endorfines
spelning på lördagen 13.00 blir det en lika grym skateshow att lägga ögonen på. Inte att missa.

ARMBRYTNING
Hur avgör man enklast och tydligast vet som egentligen är starkast? Genom att bryta arm, givetvis! Under lördagen kommer armbrytarklubben Vätternbrytarna att husera på Green Street Park och visa en sport som heter duga. På riktiga armbrytarbord visar de även hur man ska göra om man kanske inte har råstyrkan på sin sida. Klubben startades sommaren 2009 med en önskan om att sporten ska växa och  dra till sig många nya utövare. Och detta vill vi givetvis bidra till. Kom och testa hur stark du faktiskt är när det gäller!

CAFÉ
Vuxenskolan kommer i det stora tältet att hålla kioskverksamhet. Är du törstig, snacksugen eller vill bara slå dig ner i en skön soffa och hänga till soft musik? Då är detta stället för dig! De kommer även komma med lite skojiga aktiviteter, så här är det bra att hålla sig uppdaterad på plats.

 

Print
Kategorier: 2012 medium
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
5.0