Graffiti Workshop med Amara Por Dios

view

Graffiti Workshop med Amara Por Dios

  • 8 augusti 2012
  • Författare: Jojo
  • Antal visningar: 7650
  • Kommentarer
Graffiti Workshop med Amara Por Dios
Amara Por Dios är född och uppvuxen i den svenska förorten, där hon vid tidigt ålder fick intresse för konsten. Allt började i Stockholm, där hon upptäckte graffiti vid ringa tolv års ålder. Efter att hon målat i princip non-stop saktade det ner, och 2007 beslöt hon sig för att utveckla sitt arbete lite mer.  Hennes stil präglas av olika karaktärer, mönster och starka färger som numera blivit hennes signum. Den unika stilen i hennes målningar påminner om en mer animerad, levande version av kvarlämnade verk av Aztekerna och Inkafolket. Hon konstaterar att hennes enda avsikt är att skapa bilder som träder fram inuti hennes huvud, och då hon aldrig studerat dessa forntida kulturer är det troligt att den undermedvetna inspirationen kommer från hennes rötter i Sydamerika.

Under de senaste två åren har Amara målat mer än någonsin och har hållt tre framgångsrika utställningar under 2011. Hon strävar efter att ställa ut sitt arbete i andra länder och att ständigt utvecklas som bildkonstnär och formgivare. Nu är hon redo att sprida sin konst över hela världen, men innan dess stannar hos till hos oss på Eksjö Stadsfest och Green Street Park!

 
Ta chansen och lär dig graffitikonsten från scratch! Amara kommer visa hur du gör bokstäver och karaktärer med olika stilar och hur du går från skiss till färdig väggmålning.

Anmäl dig genom att skicka namn och kontaktuppgifter till linda.karlsson@fiestaeksjo.se. OBS! Begränsat antal platser!

Amaras hemsida  Print
Kategorier: 2012 Small
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
inga betyg