Electric Boys

view

Uppträder den: 2016-08-27 Exportera event
Electric Boys
Ordförande
/ Kategorier: Blogg, Pressreleaser, 2016 Big

Electric Boys

Captain Bloom and crew wish you a pleasant flight!
Electric Boys var bland de första med att leverera ”Funk Metall” i slutet på 80 talet och början på 90 talet. De var också bland de första att leverera ”Stoner Rock”, själva uttrycker de det som att de gjorde det innan det blev en ”klyscha” och det är nog sant. Electric Boys har släppt 5 album, det senaste ”Starflight United” 2014. Electric Boys mest kända låt All Lips ´n Hips från debutalbumet ”Funk–O-Metal Carpet ride” spelades med mycket hög rotation bla på MTV America under 90-talet och nådde en 16:e plats på Billboardlistan. För en viss (ironisk?) generation kanske den mest kända låten i Sverige är ”För fet för ett fuck” med Svullo. Electric Boys har också gjort en cover på Robins ”Dancing on my own”.

Under en period i mitten på 00-talet, då bandet låg nedlagt spelade frontmannen Conny Bloom och basisten Andy Christell med Hanoi Rocks och turnérade flitigt i Europa och i Japan men Electric Boys återförenades 2009 på Sweden Rock och har sedan dess hållit fast vid den nuvarande konstellationen, den ursprungliga.

Den 27 augusti kommer Electric Boys med Conny Bloom, som allmänt kallas för Sveriges enda riktiga rockstjärna, och äntrar scenen på Eksjö Stadsfest.

 

Print
6379 Betygsätt den här artikeln:
4.7
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron