Dismissed

view

Uppträder den: 2017-08-26 Exportera event
Dismissed
Ordförande

Dismissed

Energi, glamour, champagne.....!
De är Dismissed, ett band som älskar musik och hatar fördomar och förtryck. De står för kärlek. De står för fest. De står för glitter. De står för att torka varje mascarastril som rinner ner för kinden och ge gärningsmannen den käftsmäll hen förtjänar. Varje sekund som folk berövas rätten att älska, vara och känna som en vill kommer de finnas, som en glimt av hur det kan vara. Dismissed kommer från Göteborg, de vill riva ner fördomar och vidga folks medvetande med sin färgsprakande närvaro och catchiga refränger. Deras video till deras första singel ”Dance on the Borderline”, otroligt läcker och inspelad som en konsert under vattnet i en simbassäng, får en att vilja dansa hela natten. På melodifestivalen i år ställde de upp med Hearts Align”, skriven av Ola Salo. Också den låten och deras framträdande får en att vilja gunga och dansa med i takt med det för Ola ganska karaktäristiska bombastiska och svulstiga tempot respektive soundet.

I en intervju på bloggen Djungeltrumman fick Dissmissed frågan att beskriva sig själva med 10 ord, de valde orden: Energi, glamourös, champagne, dynamisk, upphetsande, känslosam, härligt explosiv, svettig, käftsmällsfunk!

Den 26:e augusti kommer Dismissed till Smålands största festival Eksjö Stadsfest!

Foto: Josefine Larsson


Print
4411 Betygsätt den här artikeln:
5.0
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron