Cover Funkers

view

Uppträder den: 2017-08-25 Exportera event
Cover Funkers
Ordförande

Cover Funkers

Syr de verkligen sina egna kläder?

Om man blandar en OS- och fotbollsfantast, en som kan Sveriges alla kungar genom tiderna och en som kan Ledin och Ugglas låtmaterial på sina fem fingrar så får man den Vetlandabaserade gruppen Cover Funkers. Gruppen består av Ted Tobiasson, Peter Lundin, Per Feistner och Björn Gustavsson.

Rör man sig i Vetlanda, Småland och Södra Sverige kan man ibland se Cover Funkers gula skåpbil med texten ”Vi syr våra egna kläder – och snor andras låtar”. Vi kan inte låta bli att undra vem som faktiskt syr kläderna. Det skulle kunna vara så att gruppen träffas varje tisdags och har syjunta och dricker lite kaffe och äter en kaka.

– Om man fått önska så kanske det skulle varit så, men den som syr åt oss är faktiskt en tjej som heter Maria Emanuelsson, säger Ted Tobiasson, som är sångare och basist i bandet och skrattar.

När Cover Funkers kommer till Eksjö blir det alltid fullsatt, så se till att komma i tid!

– Vi ser alltid fram emot att spela i Eksjö, det är en speciell stämning på stadsfesten och vi känner oss alltid välkomna av Eksjöpubliken. Förhoppningsvis får de som missat oss vid tidigare tillfällen en chans att se oss i år i stället, säger Tobiasson.

Coverfunkers har gjort över 1000 spelningar, de har agerat kompband åt artister som Linda Bengtzing, Dogge Doggelito, Kikki Danielsson och många fler. En show med Cover Funkers kan aldrig bli förutsägbar.

– Vi vill gärna överraska när det gäller låtar, vi gräver mycket i arkiven och försöker hitta lite ovanligare covers, det har vi även hittat denna gång. Förhoppningsvis kommer folk säga ”åh, den här var länge sedan jag hörde”, säger Tobiasson. 

Print
4086 Betygsätt den här artikeln:
2.5
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron