Backyard Babies

view

Uppträder den: 2019-08-30 23:50 - 2019-08-31 01:00 Exportera event
Backyard Babies
Malin Jakobsson
/ Kategorier: Fredag, Stora Scen Fredag

Backyard Babies

Frågan är om Backyard Babies egentligen behöver någon djupare presentation. Ni som inte känner till dem är antingen väldigt unga eller så har ni inte befunnit er på småländska höglandet de senaste årtiondena.

Johan Blomquist, Peder Carlsson, Dregen och Nicke Borg i Backyard Babies är fyra av Sveriges hårdast arbetande rockmusiker med en lika turbulent som lång karriär. Bland annat har de turnerat jorden runt, spelat med storheter som AC/DC och Guns ’n’ Roses, vunnit två grammisar och fått med en av sina låtar i tv-spelet ”Guitar Hero III”.

I år är det trettio år sedan Backyard Babies bildades i Nässjö. Det firar bandet bland annat genom att släppa ett nytt album i mars och, såklart, genom att spela på Eksjö stadsfest.

Samtidigt som det blir ett jubileum för bandet så finns det kanske också många bland er som kommer att njuta extra av att få se dem igen i samma trakter där allt en gång sparkades igång. Vissa av er kanske till och med har minnen från ”Pinnen” i Nässjö från den tiden det begav sig.

Förbered er på Rock ’n’ Roll i världsklass då Backyard Babies äntrar stora scenen fredagen 30 augusti.

 
 

 

 

 


 

Print
4791 Betygsätt den här artikeln:
2.2
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron