A.C.T.

view

Uppträder den: 2019-08-31 18:20 - 19:20 Exportera event
A.C.T.
Eksjö Stadsfest

A.C.T.

Dags för en utmaning för publiken på Eksjö Stadsfest!

Det enda som är förutsägbart med A.C.T.:s musik är att den är oförutsägbar. Den är full av oväntade vändningar och plötsliga girar och beskrivs ofta som en äventyrlig resa i musikens värld. A.C.T. menar att de vill spela musik som inte bara är utmanande för publiken att lyssna till utan även för bandet att spela. Även tränade öron kan ha svårt att hänga med i svängarna på direkten. En av ljudteknikerna vid deras senaste studioinspelning sa:
”Nu börjar jag fatta er musik. Först kommer introt, sen en vers och sen… ja, sen kan vad som helst hända”.  

A.C.T. bildades 1994 och har kommit att bli ett av Sveriges mest hyllade progressiva rockband. De kan kallas ”old school progressive” med influenser som ELO, Queen och Saga. A.C.T. var som mest produktiva kring millennieskiftet då deras tre första album kom ut. Efter fjärde albumet, som kom 2006, var det tyst från dem till 2014 då de äntligen bröt tystnaden genom att släppa albumet ”Circus Pandemonium”.  

Nu står de redo att fira sommaren 2019 med spelningar på Sweden Rock och såklart på vårt alldeles egna Eksjö Stadsfest. A.C.T. äntrar scenen lördag 31 augusti!


Print
3493 Betygsätt den här artikeln:
3.9
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron