2 Blyga Läppar

view

2 Blyga Läppar

  • 4 mars 2016
  • Författare: Ordförande
  • Antal visningar: 23858
  • Kommentarer

Uppträder den: 2016-08-26 Exportera event

2 Blyga Läppar

2 Blyga Läppar skapades någon gång under perioden 2006-2007 i en liten lägenhet i Kalmar. Repertoaren bestod av en låt ”Jag & Krister” och under flera års tid var den ett givet inslag på festerna för att skapa en skön partystämning.

En del kallar 2 Blyga läppar för ”en blandning mellan Roxette och Eddie Meduza”, en del kallar dem för ”Kalmars mest okända kända band”. Namnet 2 Blyga läppar kan ge associationer till både det ena och det andra men de säger själva att de vänder sig till ”festfolket” och de spelar ”gladpop”.

2 Blyga Läppar har ett rykte om sig att i några fall har räddat ekonomin för ett antal folkparker genom att överhuvudtaget komma och Fiesta Eksjö kan konstatera att de är ett av Eksjö Stadsfests publiks och följare på Facebooks mest önskade band. Detta kan Fiestas bokningsgrupp förstås inte ignorera längre.

Den 22 mars släpper de sin nya singel ”Du e dum i huvet”. Den nya singeln är uppbackad av numera moderna klassiker som ”Vill ha dig, baby (utan kläder), ”Världens bästa tjej” och ”Hey Hey”. I vår/sommar ger 2 Blyga Läppar sig ut på stor turné och den 26/8 kommer de till Eksjö Stadsfest.

Bandet består av: Uffe Bergstrand: Gitarr/Sång, Emil Hellström: Gitarr, Fredrik Engman: Trummor, Andreas Svensson: Bas, Fredrik Mann: Keyboard/Kör, Linus Sundvall: AK.Gitarr/Kör

 Print
Taggar:
Betygsätt den här artikeln:
3.2