Nyheter och Blogg om Eksjö Stadsfest, smålands mysigaste festival.

Nyheter

Nyheter & Blogg

Johnossi

Malin Jakobsson 1524 Artikel betyg: inga betyg
”What´s the point of doing anything?” Denna välbekanta strof med gitarr och trummor ger oss Johnossi och efter 25 veckor på Svensktoppen 2010 har den etsat sig fast hos de flesta svenskar.

Balkan BagPack

Malin Jakobsson 476 Artikel betyg: inga betyg

Det fartfyllda äventyret Balkan BagPack började när några av bandmedlemmarna gick på De Geergymnasiets musiklinje i Norrköping. Det dröjde sedan inte lång tid förrän bandet växte både musikaliskt och storleksmässigt. Nu har de gått från att vara en skolensemble till en seriös grupp. Balkan BagPack har slagit ihop Balkan med västerländsk rock, brass och blås. Det blir Balkan 2.0.

Lifvens

Malin Jakobsson 655 Artikel betyg: 2.0

Lifvens är en av stadsfest-publikens mest älskade akter. Vad vore väl inte självklarare än att bjuda in dem så vi alla kan vara med och fira att de funnits i 25 år. Namnet är taget från den lokala stortjuven Samuel Johan Lif som härjade i trakterna runt Lönneberga kring 1800-talets mitt. Livfens spelar en blandning av irländsk, svensk och amerikansk folkmusik, alltihop kryddat med småländsk spelglädje och humor.

Anders Jacobsson

Malin Jakobsson 805 Artikel betyg: inga betyg

Anders Jacobsson är en man med humor och skinn på näsan, men han är också en av vår tid mest kända författare. I bagaget har han en 35-årig författarkarriär, 12 miljoner sålda böcker och på de svenska biblioteken är hans böcker en av de i topp fem mest utlånade.
– För 35-år sedan trodde jag aldrig att jag skulle jobba som författare, när jag var tio år så ville jag bli polis. Men när jag kom upp i tonåren och började bli intresserad av tjejer, då ville jag bli popstjärna. För alla vet ju att popstjärnor får hur många tjejer som helst, säger Anders Jacobsson.

Timo Räisänen

Malin Jakobsson 1110 Artikel betyg: inga betyg

Timo Räisänen är en av Sveriges mest energiska scenpersonligheter som har en sisu och glädje, både på scen och utanför, som lätt smittar av sig till publiken. Efter att först ha gjort sig ett namn som Håkan Hellströms side-kick och medproducent bestämde sig Timo för en solokarriär.

12345678910Sist