Sax on The Beat

view

Uppträder den: 2018-08-24 Exportera event
Sax on The Beat
Malin Jakobsson

Sax on The Beat

Vi i Fiesta Eksjö har en önskan att ständigt förändra och utveckla vår stadsfest. Vi vill inte bara ge våra besökare konsert-upplevelser, utan vi vill även ge dem minnen och upplevelser de inte varit med om tidigare.

I samarbete med Eksjö Stadshotell har vi därför utvecklat vår sponsor-VIP vilket kommer förhöja upplevelsen av stadsfesten ytterligare för de som besöker den. I år erbjuds sponsorer köpa till VIP-biljett för fredag eller lördagsvällen där en trerättersmiddag kommer serveras i VIP-tältet framför Stora scenen. På vår VIP kommer några av stadsfestens artister göra framträdanden exklusivt. Vi har dessutom bokat duon Sax on the Beat som enbart kommer framträda i vår VIP och på Eksjö Stadshotell.

 Sax on the Beat består av duon Dj:n Pierre Sjöberg och saxofonisten Daniel Cederskär. De skapar tillsammans ett medryckande tidlöst sväng med melodiskt saxofonspel, blandat med modern dansmusik. Tillsammans har de i flera år spelat på klubbar, fester och event runtom i Sverige och Europa. Vår förhoppning är att de kommer ge stadsfesten ytterligare en dimension i show och unik musikalisk upplevelse!

Sax on The Beat ser ni i vår sponsor-VIP fredag 24 augusti!

Print
784 Betygsätt den här artikeln:
2.0

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x