Molly Sandén

view

Uppträder den: 2016-08-26 Exportera event
Molly Sandén
Ordförande
/ Kategorier: Blogg, Pressreleaser, 2016 Big

Molly Sandén

Molly, alltid lika het!

Molly Sandén är känd för sin fantastiska sångröst samt för att ha kommit trea i Junior Eurovision Song Contest 2006 med låten "Det finaste någon kan få" samt deltagit i Melodifestivalen 2009 (Så vill stjärnorna), 2012 (Why am I Crying) och 2016 (Youniverse). Andra låtar värda att nämna och med stor rotering på både P3 och Spotify är också ”Freak”, ”Garbiellas sång” och ”Halleluja”. Hon har sammanlagt släppt två album och 10 singlar och också sålt platina. I yngre dar sjöng dessutom Molly ihop med Amy Diamond och Zara Larsson i yngre dar i bandet Helges All Stars.

Molly, förutom att hon är het på listorna och får anses vara högaktuell inom Eurovisioncirkusen så engagerar sig Molly som ambassadör för antimobbningsstiftelsen Friends. Hon är även ambassadör för antihiv- och aids-organisationen Star for Life, tillsammans med Måns Zelmerlöw. Utöver detta har hon också dubbat och gjort rösterna och sångerna till ett antal filmer, bl a till High School Musical och Trassel samt gjort sig känd som bloggare. 2012 fick Molly utmärkelsen ”Årets bloggraket” av Blogg Awards.

Molly besökte Eksjö Stadsfest så sent som förra året men då som en del av en show tillsammans med Di Leva och Linda Bengtzing. Fiesta Eksjö känner dock att Molly har mer att ge så i år kommer Molly tillbaks med full show och äntrar scenen den 26:e augusti, helt på egna tunga meriter.

 

Print
4469 Betygsätt den här artikeln:
3.4

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x