Björn Ranelid

view

Uppträder den: 2017-08-26 Exportera event
Björn Ranelid
Ordförande
/ Kategorier: Blogg, Pressreleaser, 2017 Big

Björn Ranelid

Ordet är störst!

Björn Ranelid är en stark personlighet som väcker känslor, både genom sin framtoning och genom det sätt han skriver på. Få samtida författare har utsatts för så många aggressiva påhopp, men han tillhör samtidigt den grupp svenska författare som verkligen är älskade och respekterade. I sitt författarskap och sina framträdanden räds han aldrig att balansera på den hårfina gränsen mellan det som är stort och det som bara är storvulet.

I sina framträdanden talar han helt utan manuskript. Han ser sig själv som en jazzmusiker på scenen där han utgår från vissa strofer, meningar och tankar och sedan improviserar han kring dessa med ett visst mått av mod och egensinne. Björn beskriver själv sina möten med publiken som yttersta vikt för honom. Han skiljer inte direkt mellan det talade och skrivna ordet.

Genom att boka Björn Ranelid som talare/estradör/jazzpoet känner Fiesta Eksjö att vi tagit ett steg i en riktning som kanske inte tidigare synts på Eksjö Stadsfest, detta ser vi fram emot med stor spänning.

Ni ser och hör Björn Ranelid på Smålands största festival Eksjö Stadsfest den 26/8. 

Print
2533 Betygsätt den här artikeln:
4.3

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x